Ας σταθούμε δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη

Ας σταθούμε δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη

17/11/2020

Εδώ και λίγες μέρες στο Ηράκλειο έχει ξεκινήσει η πρωτοβουλία “Κανένας χωρίς φαγητό”, μια προσπάθεια διαφόρων καλλιτεχνών της πόλης μας, για να μη μείνει κανένας που έχει ανάγκη χωρίς φαγητό. Καθημερινά συγκεντρώνονται τρόφιμα, μαγειρεύεται φαγητό και διανέμεται σε όσους το χρειάζονται. Το νερό Ρούβας με τη σειρά του είναι δίπλα σε αυτή την όμορφη και αξιέπαινη κίνηση. Είναι σημαντικό, ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, να είμαστε δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη, βοηθώντας ο καθένας με τον δικό του τρόπο!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη δράση, μπείτε εδώ 👉 https://bit.ly/3npdfcK

μάθετε τα νέα μας!

Newsletter

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας, γράψτε παρακάτω το e-mail σας και εμείς θα φροντίσουμε να μη χάσετε τίποτα!

Τι να περιμένετε:

Πολιτική της εταιρείας μας είναι η αποστολή newsletter, όταν θεωρούμε πως έχουμε σημαντικά νέα να μοιραστούμε μαζί σας. Αν θελήσετε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας και να σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά newsletter, μπορείτε να το κάνετε από τον σύνδεσμο που θα βρείτε στο κάτω μέρος του κάθε newsletter ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@nerorouvas.gr. Εκτιμούμε και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και τα προσωπικά σας δεδομένα. Καταθέτοντας τη φόρμα συμφωνείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για προωθητικούς σκοπούς μέσω email.