Ασκός (bag-in-box) - Συσκευασία 20L

Η εταιρεία όντας πιστή στις αρχές της να προσφέρει ποιότητα και ασφάλεια μέσα από καινοτόμα προϊόντα, είναι η πρώτη στην Ελλάδα που παρέχει συσκευασία νερού 20Lt σε ασκό. Οι ασκοί είναι από υλικά κατάλληλα για τρόφιμα και μικροβιολογικά ελεγμένοι, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πιστοποιητικών Ασφάλειας και Υγιεινής ISO και HACCP. Στον Ασκό δεν εισέρχεται αέρας κατά την εξαγωγή από τη βρύση του ψύκτη. Έτσι, το νερό παραμένει αναλλοίωτο και αγνό μέχρι και την τελευταία σταγόνα.

μάθετε τα νέα μας!

Newsletter

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας, γράψτε παρακάτω το e-mail σας και εμείς θα φροντίσουμε να μη χάσετε τίποτα!

Τι να περιμένετε:

Πολιτική της εταιρείας μας είναι η αποστολή newsletter, όταν θεωρούμε πως έχουμε σημαντικά νέα να μοιραστούμε μαζί σας. Αν θελήσετε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας και να σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά newsletter, μπορείτε να το κάνετε από τον σύνδεσμο που θα βρείτε στο κάτω μέρος του κάθε newsletter ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@nerorouvas.gr. Εκτιμούμε και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και τα προσωπικά σας δεδομένα. Καταθέτοντας τη φόρμα συμφωνείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για προωθητικούς σκοπούς μέσω email.