Η Εταιρεία

Φιλοσοφία

Στην Κρήτη, στους πρόποδες του Ψηλορείτη από τις πηγές της Γέργερης αναβλύζει το βασικότερο αγαθό της ζωής, το νερό.
Ιδανικά φιλτραρισμένο από τη φύση είναι ένα απ’ τα τρία καλύτερα νερά της Γης με ιδιαίτερα χαρίσματα. Καθαρό, ελαφρύ και υγιεινό ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις του καταναλωτή σε θέματα ποιότητας και υγιεινής.
Αυτό το αγαθό που η φύση έχει χαρίσει απλόχερα εδώ και χιλιάδες χρόνια, εμείς σας το προσφέρουμε ολοζώντανο εμφιαλώνοντάς το με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής για να μπορεί ο καθένας να το χαίρεται και να το απολαμβάνει.
Σκοπός της εταιρείας είναι να σας προσφέρει πάντοτε το νερό πεντακάθαρο και υγιεινό όπως αναβλύζει από τις πηγές στις πλαγιές του Ψηλορείτη.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η εταιρεία διοικείται από συμβούλιο 13 ατόμων και στελεχώνεται από καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό. Το προσωπικό της εταιρείας είναι κάτοικοι της Γέργερης και της ευρύτερης περιοχής συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου.

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Πιστή στην υπεύθυνη εταιρική κοινωνική ευθύνη, η εταιρεία συμμετέχει ενεργά σε δράσεις που αφορούν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό καθώς και τις φιλανθρωπίες. Προτεραιότητά της είναι η αρωγή ενεργειών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κοινωνίας, προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και στηρίζουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

μάθετε τα νέα μας!

Newsletter

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας, γράψτε παρακάτω το e-mail σας και εμείς θα φροντίσουμε να μη χάσετε τίποτα!

Τι να περιμένετε:

Πολιτική της εταιρείας μας είναι η αποστολή newsletter, όταν θεωρούμε πως έχουμε σημαντικά νέα να μοιραστούμε μαζί σας. Αν θελήσετε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας και να σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά newsletter, μπορείτε να το κάνετε από τον σύνδεσμο που θα βρείτε στο κάτω μέρος του κάθε newsletter ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@nerorouvas.gr. Εκτιμούμε και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και τα προσωπικά σας δεδομένα. Καταθέτοντας τη φόρμα συμφωνείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για προωθητικούς σκοπούς μέσω email.