Νερό Ρούβας

Φυσικά φιλτραρισμένο

Το νερό ΡΟΥΒΑΣ είναι ιδανικά φιλτραρισμένο από τη φύση, καθαρό, ελαφρύ, υγιεινό και σας προσφέρεται πάντα ολοζώντανο όπως αναβλύζει από την πηγή.
Σύμφωνα με τους γεωλόγους που πραγματοποίησαν έρευνα πριν από χιλιάδες χρόνια στην περιοχή της Γέργερης όπου αναβλύζει το φυσικό νερό Ρούβας, σημειώθηκε ένα ισχυρό γεωλογικό φαινόμενο. Πιο συγκεκριμένα, το υπέδαφος κατακλύστηκε από ένα ειδικό ανάλαφρο πέτρωμα (λευκό χαλίκι), το οποίο σήμερα λειτουργεί ως ένα φυσικό φίλτρο καθαρισμού του νερού.
Οι επιστήμονες έχουν χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο φυσικό φαινόμενο, μοναδικό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μικροβιακός έλεγχος

Επεξεργασία Νερού
Η μεταφορά του νερού από την πηγή στο εργοστάσιο γίνεται μέσω ανοξείδωτων σωλήνων inox, κατάλληλων για ασφαλή και υγιεινή μεταφορά.
Το νερό καθημερινά υπόκειται σε μικροβιολογικούς ελέγχους για τη μόνιμη διασφάλιση της ποιότητάς του, με βάση τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί εμφιαλωμένου νερού.

Μικροβιακός Έλεγχος
Η εταιρεία διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο μικροβιολογικό εργαστήριο και εξειδικευμένο προσωπικό (χημικό μηχανικό, μικροβιολόγο) για τον μικροβιολογικό έλεγχο του νερού, εξασφαλίζοντας την ποιότητα του τελικού προϊόντος.
Η ακριβής τήρηση των κανόνων ποιότητας και ασφάλειας είναι προτεραιότητα για την εταιρεία. Κάθε μία ώρα λαμβάνεται από τη μονάδα παραγωγής η απαραίτητη ποσότητα νερού, η οποία υπόκειται από μικροβιολογική ανάλυση, ενώ η αντίστοιχη διαδικασία από την πηγή και το δίκτυο διεξάγεται μία φορά την εβδομάδα.

Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία έχει τεκμηριώσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Προτύπων EN ISO 9001:2015 και EN ISO 22000:2005 (παλιό HACCP), που περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες που επηρεάζουν την ποιότητα, την ασφάλεια κατανάλωσης των προϊόντων της και τις σχέσεις με τους πελάτες.
Το Σύστημα Ποιότητας είναι το εργαλείο για την ανάπτυξη, βελτίωση και περαιτέρω καταξίωση της εταιρείας και έχει την αμέριστη στήριξη της διοίκησης σε θέματα πόρων – μέσων για την αποτελεσματική εφαρμογή και βελτίωσή του.
Η πολιτική ποιότητας που έχει θεσπίσει η εταιρεία είναι κατανοητή από το σύνολο του Εταιρικού Προσωπικού και αποτελεί καθημερινό μέλημά τους η εκπλήρωσή της.

μάθετε τα νέα μας!

Newsletter

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας, γράψτε παρακάτω το e-mail σας και εμείς θα φροντίσουμε να μη χάσετε τίποτα!

Τι να περιμένετε:

Πολιτική της εταιρείας μας είναι η αποστολή newsletter, όταν θεωρούμε πως έχουμε σημαντικά νέα να μοιραστούμε μαζί σας. Αν θελήσετε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας και να σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά newsletter, μπορείτε να το κάνετε από τον σύνδεσμο που θα βρείτε στο κάτω μέρος του κάθε newsletter ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@nerorouvas.gr. Εκτιμούμε και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και τα προσωπικά σας δεδομένα. Καταθέτοντας τη φόρμα συμφωνείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για προωθητικούς σκοπούς μέσω email.