Στα δύσκολα είμαστε όλοι μαζί

Στα δύσκολα είμαστε όλοι μαζί

5/10/2020

Το Νερό Ρούβας συμμετέχει στην πρωτοβουλία των Super Market Χαλκιαδάκης να προσφέρουν με τη βοήθεια των προμηθευτών τους το ποσό των 150.000€, ώστε να βοηθηθούν οι άνθρωποι του τουριστικού κλάδου της Κρήτης που έχουν πληγεί περισσότερο λόγω Covid-19. Στηρίζοντας ο ένας τον άλλο, σίγουρα θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις επιπτώσεις της πανδημίας γιατί… στα δύσκολα είμαστε όλοι μαζί!

μάθετε τα νέα μας!

Newsletter

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας, γράψτε παρακάτω το e-mail σας και εμείς θα φροντίσουμε να μη χάσετε τίποτα!

Τι να περιμένετε:

Πολιτική της εταιρείας μας είναι η αποστολή newsletter, όταν θεωρούμε πως έχουμε σημαντικά νέα να μοιραστούμε μαζί σας. Αν θελήσετε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας και να σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά newsletter, μπορείτε να το κάνετε από τον σύνδεσμο που θα βρείτε στο κάτω μέρος του κάθε newsletter ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@nerorouvas.gr. Εκτιμούμε και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και τα προσωπικά σας δεδομένα. Καταθέτοντας τη φόρμα συμφωνείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για προωθητικούς σκοπούς μέσω email.