Στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία!

Στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία!

14/09/2023

Το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας “Daniel” από τη Θεσσαλία άφησε πίσω του καταστροφή, απόγνωση και θρήνο.
Συνάνθρωποι μας έχασαν τη ζωή τους, σπίτια και επιχειρήσεις χάθηκαν στα λασπόνερα, φυσικό και ζωικό κεφάλαιο αφανίστηκε στα ορμητικά νερά και σημαντικό κομμάτι κρίσιμων υποδομών καταστράφηκε.
Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Γέργερης ΑΕ., το νερό Ρούβας δεν μπορεί και δεν μένει αμέτοχο μπροστά σε αυτό το δράμα που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας στη Θεσσαλία.
Σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηρακλείου και τις Μινωικές Γραμμές αποστέλλονται άλλα δύο φορτία νερού στην Θεσσαλία.

μάθετε τα νέα μας!

Newsletter

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας, γράψτε παρακάτω το e-mail σας και εμείς θα φροντίσουμε να μη χάσετε τίποτα!

Τι να περιμένετε:

Πολιτική της εταιρείας μας είναι η αποστολή newsletter, όταν θεωρούμε πως έχουμε σημαντικά νέα να μοιραστούμε μαζί σας. Αν θελήσετε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας και να σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά newsletter, μπορείτε να το κάνετε από τον σύνδεσμο που θα βρείτε στο κάτω μέρος του κάθε newsletter ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@nerorouvas.gr. Εκτιμούμε και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και τα προσωπικά σας δεδομένα. Καταθέτοντας τη φόρμα συμφωνείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για προωθητικούς σκοπούς μέσω email.