Το Νερό Ρούβας στηρίζει ενεργά τις δράσεις του Στόχος-Πρόληψη.

Το Νερό Ρούβας στηρίζει ενεργά τις δράσεις του Στόχος-Πρόληψη.

15/03/2022

Πάντα με συνοδοιπόρο μας το σύνθημα Δίψα για Ζωή και στέκοντας δίπλα στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, πορευόμαστε για άλλη μια φορά μαζί με τον Στόχος - Πρόληψη. Αυτή τη φορά ο Παγκρήτιος Σύλλογος κατά του Καρκίνου έρχεται στη Γέργερη, το Σάββατο 19 Μαρτίου και την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, για να εξετάσει όσες γυναίκες το επιθυμούν και να τις ενημερώσει ΔΩΡΕΑΝ.

μάθετε τα νέα μας!

Newsletter

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας, γράψτε παρακάτω το e-mail σας και εμείς θα φροντίσουμε να μη χάσετε τίποτα!

Τι να περιμένετε:

Πολιτική της εταιρείας μας είναι η αποστολή newsletter, όταν θεωρούμε πως έχουμε σημαντικά νέα να μοιραστούμε μαζί σας. Αν θελήσετε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας και να σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά newsletter, μπορείτε να το κάνετε από τον σύνδεσμο που θα βρείτε στο κάτω μέρος του κάθε newsletter ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@nerorouvas.gr. Εκτιμούμε και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και τα προσωπικά σας δεδομένα. Καταθέτοντας τη φόρμα συμφωνείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για προωθητικούς σκοπούς μέσω email.