Το Νερό Ρούβας Επίσημος Χορηγός του Κυπέλλου ΕΠΣ Ηρακλείου και όλων των Σωματείων

Το Νερό Ρούβας Επίσημος Χορηγός του Κυπέλλου ΕΠΣ Ηρακλείου και όλων των Σωματείων

22/10/2020

Με επίκεντρο την υπεύθυνη Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και μέσα από το πρόγραμμα «Δίψα για Ζωή», το νερό Ρούβας συμμετέχει ενεργά σε δράσεις που αφορούν τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τις φιλανθρωπίες. Αυτή τη φορά στηρίζουμε το ποδόσφαιρο του τόπου μας και όλα τα σωματεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου που αγωνίζονται στις διοργανώσεις της Ένωσης την περίοδο 2020-2021. Ακόμη, το νερό Ρούβας αναλαμβάνει επίσημος χορηγός στο Κύπελλο ΕΠΣΗ περιόδου 2020-2021 και η διοργάνωση θα έχει πλέον την ονομασία Κύπελλο ΕΠΣΗ «Νερό Ρούβας».

μάθετε τα νέα μας!

Newsletter

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας, γράψτε παρακάτω το e-mail σας και εμείς θα φροντίσουμε να μη χάσετε τίποτα!

Τι να περιμένετε:

Πολιτική της εταιρείας μας είναι η αποστολή newsletter, όταν θεωρούμε πως έχουμε σημαντικά νέα να μοιραστούμε μαζί σας. Αν θελήσετε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας και να σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά newsletter, μπορείτε να το κάνετε από τον σύνδεσμο που θα βρείτε στο κάτω μέρος του κάθε newsletter ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@nerorouvas.gr. Εκτιμούμε και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και τα προσωπικά σας δεδομένα. Καταθέτοντας τη φόρμα συμφωνείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για προωθητικούς σκοπούς μέσω email.